TEMI.mk

Special Public Prosecution

Александар Димковски - Нова Македонија

Антимакедонци – отпишани дома и однадвор

Да се биде прагматичен државник, стратег и визионер, понекогаш значи да се оди и против ветрот. Но никогаш, ама баш никогаш не смее да се оди против волјата на сопствениот народ и сопствените граѓаните. И ова се однесува на сите чинители во државата.…

Przino's Agreement

Televizija 24

24 Анализа - Ќе успее власта да издржи до 2024 или ќе се оди на предвремени избори?

Covid19 

Љупчо Поповски - Независен

Кој ја загрозува унитарноста и стабилноста на Македонија – Западот или Русија?

Ефектите на проруската пропагандна мрежа во медиумскиот простор се особено видливи по руската инвазија на Украина. Дезинформациите се користат како моќно оружје во информациската војна Дезинформациите дека Западот ја загрозува унитарноста и стабилнос…