TEMI.mk

Protective measures

Civil

Полициска контрола за неносење ковид-маски, 17 револтирани патници казнети

Трета Смена

Marin Gavrilovski - Слободен Печат

Инфлуенсер

Ако некогаш, за да можеш да се занимаваш со креирање информативни содржини, беше потребен одреден степен на едукација, искуство и знаење, контрола и слично, сега за да се биде популарен и влијателен, доволно е да се има мобилен телефон со камера и пр…

Protective measures

TV Plus Kumanovo

Стабилна состојбата со заболени од грип

Protective measures

Канал 5 Телевизија

Потребни се превентивни мерки за да се стави под контрола ширењето на африканската чума

Protective measures

Martin Bogatinoski - ПлусИнфо

Правда за свињите

Замисли да си дива свиња. И Шар Планина да е твојот дом. И да јадеш како свиња, да пиеш како свиња, да се валкаш како свиња. Да имаш и мали диви прасиња кои постојано те имитираат и сакаат да бидат свињи како тебе кога ќе пораснат. Да се чувствуваш с…

Protective measures

Слободна ТВ / Slobodna TV

Д-р Мехмедовиќ: Доколку здравствениот систем се преоптовари постепено ќе има превентивни мерки