TEMI.mk

Referendum 

Videography by Aleksandra Dukovska

Apasiev MP (Left) Submits Initiative for Referendum

EU and NATO integration 

Goce Trpkovski - Призма

Анкета на ИРИ: Безнадежноста урива рекорди

Македонските граѓани ниту се задоволни од тоа како живеат, ниту очекуваат дека тоа ќе се смени на подобро. Напротив, поголемиот дел сметаат дека работите само ќе се влошуваат. Ова го покажуваат резултатите од анкетата што ја спроведе Интернационалнио…

Referendum 

Televizija 24

Левица поднесе коригирано предлог референдумско прашање до Џафери

Referendum 

Левица Политичка Партија

Левица го поднесе корегираното референдумско прашање до Џафери

EU and NATO integration 

Денешен

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Распорениот стомак на Таче, секирата за Викторија Лоба и милниот ни Никола Димитров

Дарко ЈАНЕВСКИ

Средина на октомври е, а млаки зраци од Сонцето паѓаат врз излогот на маалското гранапче. Сокриен од него, седам на пивска гајба, потпрен на стаклото од продавницата. Пред мене ракија и, на бела распослана хартија, мезе од пресечен „п…

Referendum 

Канал 5 Телевизија

Апасиев на Џафери му испрати дополнета иницијатива за референдум

Referendum 

Сител Телевизија

Левица ќе го допрецизира референдумското прашање