TEMI.mk

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola 

Канал 5 Телевизија

На 16 истекува рокот до кога „Цар Борис III“ и „Ванчо Михајлов“ треба да ги сменат имињата

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola 

AlfaTV News

Tупанчевски ќе чека да ја види пријавата на Бендевска па ќе каже дали ќе го казни „Ванчо Михајлов“

EU and NATO integration 

Frosina Dimeska - Призма

Порано ги напаѓаа, сега ги игнорираат

Поминато е времето кога од позиција на власт им се броеја парите на граѓанските организации и се компромитираа нивните донатори лепејќи им политички етикети, во обид да се докаже некаква партиска агенда скриена од јавноста. Имено, не се толку далеку …

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola 

AlfaTV News

На „Ванчо Михајлов“ и „Цар Борис III“ им снемува време - или нови имиња или клуч на врата

Macedonian Language 

Atanas Kirovski - Либертас

Пожарникари со канистри за бензин

Пишува: АТАНАС КИРОВСКИ Тажно е во колкава мерка се влошени бугарско-македонските односи. Откако ноќта на 19 јануари во Охрид беше претепан секретарот на бугарскиот клуб „Цар Борис Трети“ Христијан Пендиков, неколку мои пријатели од Бугарија ми го по…

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola 

Телма ТВ / Telma TV

Пробиени сите рокови за отстранување на таблата со натпис „Ванчо Михајлов“ над клубот во Битола