TEMI.mk

Корона  

Канал 5 Телевизија

Владата ја донесе мерката за зголемена капитација на матичните доктори на вакцинираните лица

Корона  

Сашо Орданоски - Слободен Печат

Овдека повеќе нема збунети, сите полека полудуваат!

Сѐ на сѐ, работата е тотално забегана, доколку посматрате од ракурс на малцинството. Доколку сте дел од мнозинството, радувајте се на катастрофата којашто несопирливо доаѓа, а чии први – само први – жртви ќе бидат припадниците на малцинството. Доколк…

Корона  

Канал 5 Телевизија

Предлог-мерките за борба против ковид денеска на владина седница

Корона  

Претседател на Република Северна Македонија

Предавање акредитиви од новиот амбасадор на Мексико, Карлос Исауро Феликс Корона

Вакцина за Корона 

Горан Михајловски - Сакам Да Кажам

ПРЕСПИЈ И ЗАБОРАВИ

1 Директорот на Државниот инспекторат за транспорт Руфи Хусеини, прво се жалеше дека немал доволно инспектори за да може да прави инспекции на сите транспортни фирми што имаат автобуси. Потоа, откако Владата му наложи да направи вонредна инспекција в…