TEMI.mk

Заштитни мерки 

Ѕвездан Георгиевски - Призма

Кирилојавление на Водици во Охрид

Првин се појави Исус Христос, а потоа PCR тестот. Вака некако звучи толкувањето на охридскиот градоначалник Кирил Пецаков за неговата „позитивна“ појава меѓу охриѓаните и останатите гости на Богојавление. Плус на неговото егзалтирано гушкање на уште …

Поскапување на струјата

Иван Дургутов - МКД

Да учиме од грешките во 2021, за да имаме поуспешна 2022 година

Крајно време е целосно да го стабилизираме нашиот пат како држава. Ако преминот од декември кон јануари треба секогаш да симболизира нешто ново, освен нова Влада, нека овој пат тоа биде обединетоста на сите прогресивни сили и заедничката работа, а не…