TEMI.mk

Карантин 

Весна Дамчевска - Нова Македонија

Емпатија или банална политичка кампања

Во изминатите две пандемични години, земјите од светот се мобилизираа до тој степен што ги доведоа до непрепознатливост нашите животи. И повторно, пандемијата не стивна, затоа што природните катастрофи, колку и да сакаме, не можеме да ги избегнеме, а…

Covid test

Сител Телевизија

Дел од болниците се уште бараат ПЦР тест пред операција

Covid test

Goce Trpkovski - Призма

Здравството – Елдорадо за нови инвеститори

Двајца инвеститори, едниот од бизнисот со обезбедување имоти и лица, а другиот од онлајн-рекламирањето, угостителството и други дејности, во рок од неколку месеци отворија приватни здравствени компании – клиника и служба за итни интервенции. Тоа беа …

Covid test

AlfaTV News

Центар за граѓански комуникации: Компании за време на криза наместо ковид тестови, купувале коли