TEMI.mk

Корона  

Васил Зафирчев - Независен

Дневник од карантинот на еден актер (25)

ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ „Утре ќе биде нов век. Ќе ви се ругаат за двете илјади години проповеди и законици, за Слободата што ни ја фрлате како мртва коска од која треба да ја цицаме иднината“ Јордан Плевнеш, „Еригон“ Со опсервација на остатоците од големата е…