TEMI.mk

Избори 2020

Роберт Димитриевски - Expres

Во колку часот е аплаузот за Филипче? – Пишува Роберт Димитриевски

Ма, браво! Додека многу земји најавуваат враќање на рестриктивните мерки за заштита од коронавирусот, а Светската здравствена организација предупредува дека сè уште сме на почетокот од пандемијата, Македонија се промовира во „коронафрендли“ дестинаци…