TEMI.mk

Eurovision Song Contest

Televizija 24

Неделен микс - Разговор со претставниците на Детската Евровизија

Eurovision Song Contest

Televizija 24

Претставниците на песна за детска Евровизија: Гости во емисијата Неделен микс

The Prespa Agreement 

Libertas Libertas - Либертас

Таче, ако Бога знаеш, доста беше: “дошја нож до коску”, фати се за метла!?

Од неверување, до разочарување! Од денеска, со име и презиме за сите! Ако до вчера, за некого можев “рака да ставам во огин”, тоа беше професорот д-р Темелко Ристевски. Го поимав за олицетворение на скромност, трудољубивост, чеснос, отвореност, дирек…

EU and NATO integration 

Fokus - Фокус

Избори за спас на Македонија од изолацијата

Ниту еден политичар од власта, а има посебни министри и советници како Љубе Бошкоски на пример, не успеа да донесе странска инвестиција. Да отвори ново работно место. Ама вистинско, не оние 30.000 во администрацијата Наум СТОИЛКОВСКИ Македонија и ЕУ …

Eurovision Song Contest

LAZAROV

KOI SE UNISTUVACITE NA MAKEDONSKATA MUZIKA?