TEMI.mk

Љубов за време на корона

Љупчо Зиков - Капитал

Љупчо Зиков: Сексот, ковидот и растот – како за крај на годинава!

На потребата од повеќе еротика во нашите животи укажуваат и студии направени на светски универзитети од многу умни научници. Кога пандемиите завршуваат, често постои период во кој луѓето бараат интензивна социјална интеракција и забава! Тоа е произво…