TEMI.mk

Корона  

Џими - Охрид News

„Ако некој ја удрит тебе во образов, сврти ја и другиот“

Не не ….не сакам така да зборвиш. Чисто политички ти се нападиве. Незнам шојмаш против Нина Групер, шо зборвиш така. Ти се молам нејќам да слушам. Е па така. Прво нејзе не ѝ се сона дека банката ќе пропаднит да си ги извајт парите. Така ама како. Еди…