TEMI.mk

Рашковски со џип од 74.000 евра

Божидар Божиновски - ПлусИнфо

Со џип од 74.000 евра можиме Рашковски и владика да го клајме

Добро утро, да почниме да акумулираме податоци, реално. - Advertisement - *** „Рашковски вози џип од 74.000 евра” Главното е вози, а не ко некои шо имаат шофери. Свака час прељепи, сине, брат. *** Заев: „Среќна околност е што работниците не добиваат …