TEMI.mk

Протест за одбрана на Гоце Делчев

Александар Џеповски - Македонска Нација

Гоце Делчев роден 1872 а Бугарија прв пат станува држава 1878

Александар Џеповски: Гоце Делчев роден 1872 а Бугарија прв пат станува држава 1878 Никогаш ама тотално НИКОГАШ држава со име Бугарија или народ Бугари немало до тој датум. Се што ќе прочитате или некој ви " докажува " да си имате на ум дека е фалсифи…

Протест за одбрана на Гоце Делчев

Валентина Талевска - Македонска Нација

Валентина Талевска: Не ги чепкајте мустаќите на Гоце Делчев

Валентина Талевска : Не ги чепкајте мустаќите на Гоце Делчев 4 (Четврти) Мај – сончев ден, зеленило и цвеќиња, убави мириси, цвркот на птици, пролет во цела своја убавина. Патронен празник на 40 училишта во Македонија. Најмногу училишта во Македонија…