TEMI.mk

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

AlfaTV News

Законот со кој се забранија „Цар Борис Трети“ и „Ванчо Михајлов“ бил само бајпасирање на ситуацијата

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Ljubisa Nikolovski - Frontline

ВМРО-ДПМНЕ со „вето“ на патот на Македонија во ЕУ

Пишува: ЉУБИША НИКОЛОВСКИ „Или гаранции од Брисел и Софија или нема влез на Бугарите во Устав“, е условот што ВМРО-ДПМНЕ го поставува пред меѓународната заедница и пред македонската Влада и со тоа де факто и крева вето „од внатре“ на македонската евр…

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Канал 5 Телевизија

Доколку клубовите во законскиот рок не ги променат имињата ќе бидат затворени

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Сител Телевизија

КСЗД чека одговор од правда за клубот „Ванчо Михајлов“, обвинителството постапува по забелешките

EU and NATO integration 

Денешен

КОЛУМНА НА ЈАНЕВСКИ: Континуитетот со Ванчо Михајлов на македонските комуњари

Дарко ЈАНЕВСКИ

Во вчерашната, како и во секоја недела, мојата омилена пиљара e затворена и нема каде да седнам како господин на пивска гајба, со распосланата на хартија салама и со чашката жолта. Уште повеќе што недела е ден кога дома се усисува, по…

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Канал 5 Телевизија

КСЗД: Клубот „Ванчо Михајлов“ не ги отстрани спорните содржини од социјалните мрежи во рокот

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Televizija 24

Денеска истекува рокот за клубот „Ванчо Михајлов“ да ги отстрани спорните елементи од името

Cultural center "Vanco Mihajlov" in Bitola

Телма ТВ / Telma TV

Истече рокот за клубот Ванчо Михајлов