TEMI.mk

Училишта и градинки

Александар Митов - Opserver

Д-р Митов: Дајте го со ИМЕ и ПРЕЗИМЕ тој што ќе ја донесе одлуката за почеток на настава во училишта

Немојте со тие финти: – МОН вели дека направиле анкета, па ете родителите сакале децата да одат во училиште ! (значи, утре ако експлодира бројот на случаите – погодете КОЈ ќе биде крив, родителите се разбира), – вториот параван се вика ПРОТОКОЛИТЕ, д…

Училишта и градинки

Наде Молеровиќ - Слободен Печат

Дали на децата ќе им обезбедиме РАДОСТ или СТРАВ од новата учебна 2020/21 година?

Клучни прашањa на кои бараме одговори сите ние вклучени во процесот на реализација на воспитно-образовниот систем, ученици, наставници и родители пред да се донесе одлуката за отпочнување на новата 2020/21 учебна година во училиштата : 1) Дали отпочн…