TEMI.mk

Корона  

Глигор Стоименов - Граѓански збор

Лешинари

Нож во грбот друже, веројатно сте го слушнале многупати, му го кажав ова пред некој ден на еден мој пријател во врска со политичката ситуација кај нас предизвикана од она вето од бугарска страна, патем ме праша зошто ме нема одамна да напишам нешто, …

Мицкоски повикан да даде оставка

Никола Тодоров - Граѓански збор

Мицкоски, омилениот вмровец на СДСМ

Мицкоски е или слуга на Заев или е тотално неспособен политичар без никаков, ниту елементарен политички сенс. Како и да е, веднаш мора да си замине. Ви кажав дека нема да оди на избори во Штип! Напишав, кажав и повторив дека со еден прилично недостои…