TEMI.mk

Поскапување на струјата

Televizija Star

ДАЛИ ЦЕНАТА НА СТРУЈАТА ЌЕ СЕ НАМАЛИ 02 10 2020

Универзална сала

Васко Шутаров - Република

Непокорливиот дух на паланката

Васко Шутаров Се обидувам да не го осудувам пред да си го објаснам, она што деновиве очигледно ни се случува. Во едно долго и топло лето во кое сме затворени во границите на државата, како никогаш во нашата поблиска историја, сликите и сцените набиен…

Протести против поскапување на струјата

ВМРО - ДПМНЕ

ВМРО-ДПМНЕ достави иницијатива за одржување на расправа за поскапување на цената на ел. енергија

Нов објект пред Мавровка

Горан Михајловски - Сакам Да Кажам

МАСОНОТ ОД МАВРОВКА

1 Луѓе, има драматичен пресврт во случајот „Мавровка“. Замислете, МВР имало докази кои се основа за сомневања кој е можниот сторител за дивоградбата што веќе два месеца се издига во центарот на Скопје. Ни општина Чаир, ама ни државата два месеца не м…

Поскапување на струјата

Сител Телевизија

Расипани мерни станици пред стартот на грејната сезона