TEMI.mk

Полициски час

Петар Поп-Арсов - Република

Тест на способноста … negative?!

Петар Поп-Арсов Пак редици и гужви пред банките и поштите! Повторно турканици! Ако до пред само една недела немаше турканици и гужви во маркетите, сега и таму ги има! Ова е епилогот од најновите мерки на владата, во моментално најзагрозениот град во …

Гужва пред банка

Весна Дамчевска - Слободен Печат

Неподнослива леснотија на банкарите

Ова е време како создадено за банкарите, но мора некој да им застане на патот. Да им одржи лекција за тоа колкава цена на парите може да наплатуваат, за тоа колкави провизии и трошоци смеат да пресметуваат, и на крај – ако е вонредна состојба, да е в…