TEMI.mk

ЕУ и НАТО интеграции 

Игор Петровски - Капитал

Маја Филипчева: Иницијативата „3-те Мориња“ отвора можности за регионална соработка

„Декларацијата која беше потпишана на „3-те Мориња“ Самитот во Софија од страна на 10 АмЧам канцеларии има за цел изразување поддршка за подобра инфраструктура, разновидни и безбедни извори на енергија, брза дигитализација и иновации, и ја потенцира …

Загадување на воздухот 

Даница Павловска - Циги - Civilmedia

Шалтер сала-културен центар

пишува: архитект ДАНИЦА ПАВЛОВСКА ЦИГИ Во ова време на посакувани реални промени во функционирањето на ориентации кон профит на мали групи поединци со запоставување на јавните интереси и јавните добра, треба да се делува, да се пишува, да се зборув а…