TEMI.mk

Изјавата на Седат Пекер дека се сретнал со Зоран Заев

Александар Џеповски - Македонска Нација

Александар Џеповски : Ден потоа кога Седат Пекер го купи Заев дома кај него

Александар Џеповски Се разбира тоа е денот како почеток на крајот на Заев и СДС. Воедно ќе добиеме одговор колку Калето знаеле или се замешани во овие криминални егзибиции ако се знае дека сите договори, криминали и муќки се пропратени со процент за …