TEMI.mk

Нов објект пред Мавровка

Гоце Трпковски - Призма

Фејсбук-држава и институции на туркање

„Бруталноста од страна на полициски службеници врз граѓани Роми, што ја видовме вчера во видеото на социјалните мрежи, е за најсилна осуда“. Оваа изјава осамна на профилот на премиерот Зоран Заев еден ден откако се појави видео во кое се гледа како п…

Корона  

Агим Јонуз - Вечер

Државата ставена на “аутопилот“

Се битисаа избори, потече многу вода под Камен Мост, се формира влада, једино што столчињата за парламентарците не се баш така комотни како фотељине доле у сала, не може да се опуштат и да дремнат дур некој тамо кења на говорница. Силно светнал ден, …