TEMI.mk

Криптовалути

Блаже Аризанов - Независен

Што е, а што не е биткоин

БЛАЖЕ АРИЗАНОВ Биткоин е складиште на вредност; и уште повеќе, биткоин е алтернативен порамнувачки слој, за побивање кој кому му должи во глобализираниот банкарски систем и за испорачување вредност (валута) онаму кадешто треба Ајде прво да почнеме и …