TEMI.mk

EU and NATO integration 

Katerina Blazevska - Призма

Руски лавиринт

Не е првпат историчарот Кирил Топалов , кој е и член на заедничката Историска комисија, со фрлање прав да избегнува одговор на потешките прашања. Да си историчар, а да „не знаеш“ зошто царот Борис Трети е неприфатлив за Македонците, да кажуваш дека т…