TEMI.mk

Попис 2021

Civil

Извонредна дебата на ЦИВИЛ ден по одложување на пописот

Попис 2021

Civil

ПАНЕЛ ДИСКУСИЈА: ПОПИС: СТАТИСТИКА, НЕ ПОЛИТИКА

Попис 2021

Веле Митаноски - ПлусИнфо

Иселениците Македонци ни го свртија грбот – тие можат без нас, ние малку „трудничко”!

( ВМРО ДПМНЕ го отпишаа, СДСМ ниту го запишаа) - Advertisement - Во едно претходно писание, на овој простор, си зедов за право да прогнозирам дека, она што на последното изборно соочување, им се случи на босненските владеачки политички главатари, од …

Попис 2021

Левица Политичка Партија

Крмов: Или ќе правиме попис со нов Закон по меѓународни стандарди, или воопшто да не правиме

Попис 2021

Амар Мециновиќ - Антропол

Македонска политика во судбоносниот април 2021 г.

Став на Амар Мециновиќ На почетокот на април од 2021 г. во Република Македонија се забележуваат две паралелни сценарија. Едното, на штотуку откажан попис со кој требаше да се обележи јавниот дискурс за овој месец, и второто кое го услови откажувањето…

Попис 2021

Левица Политичка Партија

Крмов: Неразумно е да се попишува дијаспората за одредување на правична застапеност кај нас