TEMI.mk

Корона  

Мирка Велиновска - Infomax

Колумна на Мирка Велиновска: Луѓе и глyвци

- Advertisement - Овој текст им го посветувам на ,,револуционерите,, од шарената куртон СДСС-соросоидно – УЧКаста ГМО бројлерска оргија организирана од цијашот Џес Бејли кои се каеле, демек. И баш ме интересиеа дали си обезбедија два сведоци со кои ќ…

Корона  

Тања Кармзова Костиглиола - Civilmedia

Се чудам на ентузијазмот околу лекот Ивермектин

пишува: ТАЊА КАРМЗОВА – КОСТИГЛИОЛА Со денови се чудам на ентузијазмот околу лекот Ивермектин што на големо (ќе) се препишува како профилакса и како лек со “докажано дејство врз SARS COV 2”. Еве до каде се истражувањата (види линк на крајот на тексто…