TEMI.mk

Gasification of Macedonia

Никола Наумовски - Либертас

На градот со Арсовска нема да му пречи ако Чифлиганец заработи и доплнително како нов газда на Топлификација

Кога пред 4 години го формиравме Градски Енергетски Системи, тогашната опозиција и тогашната зелена советничка не обвинуваа дека вдомуваме партиски кадри. Ние зборевме за вмрежување на топловодната мрежа во Чаир со остатокот на градот за заштеда на е…

Загадување на воздухот 

Александар Шољаковски - Слободен Печат

Чекајќи ја Франција! Пак?

Да сме биле мудри, па да сме ги имале сите околности предвид, веројатно не ќе моравме да чекаме. На Франција или на кого било. Повторно чекаме! И по којзнае кој пат ја чекаме Франција. Таа ќе претседава во ЕУ и надежите се свртени кон неа во поглед н…