TEMI.mk

Охрид преполн ѓубре

Горан Момироски - Охрид News

Валкани работи

Ѓубре во недоглед расфрлано на јавни површини, во езерото, преполни контејнери со што треба и не треба да се одлага таму и дузина квадратни метри околу нив расфрлано ѓубре, често фрлено така во движење, од кола и слично. Ваква е сликата деновиве во О…