TEMI.mk

The agreement with Bulgaria 

Aleksandar Dzepovski - Македонска Нација

Александар Џеповски : Свирежи на химната и две црвени како преголема љубов кон Ганчовци

Александар Џеповски Македонскиот народ знае како да ја искаже својата љубов ама и бесот кон Македонските негатори. Во овој случај најмногу си добиваат Бугарите и тоа сосема заслужено дупла порција. Фудбалската утакмица како таква немаше некое значени…

EU and NATO integration 

Goran Mihajlovski - Сакам Да Кажам

ДВЕ МУЗИКИ

1 Помина уште еден празник, Македонецот искористи уште една прилика да си се пожали на тешката судбина. Па добро бе, зарем самиот факт дека имаме сопствена држава не е доволна причина за задоволство, па баш на Денот на независноста морало да се плаче…