TEMI.mk

Корона

Звонко Давидовиќ - Фокус

БЕЗУМИЕ НА ТЕРОРОТ

Тероризмот е премногу сериозна појава и таа не смее да служи за политички поткусурувања и правен егзибиционизам, туку треба да се седне и да се размисли каква сè мерки се потребни заради заштита од тероризмот Пишува: Звонко ДАВИДОВИЌ Короната хара ис…

СЈО

Васко Маглешов - Призма

Стокмени за топ криминал, а гонеле дрога во грамови

„Денес ќе стане кристално јасно зошто трескавично по секоја цена се менуваа деталните урбанистички планови во Општина Центар“. Со овие зборови на 15 март 2015 година, од партиското седиште на Бихаќка, Зоран Заев објави дека Никола Груевски преку фирм…