TEMI.mk

Јавна Соба

Goce Trpkovski - Призма

Пировска: Пониските ешалони во двете партии се исти

Организациите за заштита на човековите права секаде во светот работат во стари куќи, ни рече Уранија Пировска, долгогодишната извршна директорка на Хелсиншкиот комитет за човекови права, пречекувајќи нѐ во белата двокатна куќа во Дебар маало од перио…

Јавна Соба

Елена Гаговска - Civilmedia

Полицајците не се маргинализирано малцинство

пишува: ЕЛЕНА ГАГОВСКА Во прес конференцијата која се одржа минатата недела пред МВР (Министерството за Внатрешни Работи), платформата побара со рок до 8-ми март да има „кривичен прогон на сторителите од случајот „Јавна соба“ и за полнолетните жртви …

Јавна Соба

Телма ТВ / Telma TV

јавна соба резерва

Јавна Соба

Види Вака

Кај нас Бренда не сака сама да оди дома, од страв да не и се појави некој од Јавна соба - Gqmbit