TEMI.mk

Образование за време на Корона

Воислав Зафировски - Денешен

КОЛУМНА НА ЗАФИРОВСКИ: Од трактор, на мотор BMW и на тоа што почнува на „М“…. а, првачињата?

Воислав ЗАФИРОВСКИ

Обезбедувањето на вакцини за имунизација на населението од covid 19, како и заканата од протести на идните матуранти, некако во сенка ги фрлија вистинските реални проблеми со кои родителите се соочуваат во основното образование, о…

Образование за време на Корона

MIA Media Information Agency VIDEO

Изјава на Ристо Бојчев одделенски наставник во "ОУ 11 Октомври Скопје"

Образование за време на Корона

Бранимир Јовановиќ - Радио МОФ

[Став] Долгиот и трновит пат до квалитетно образование

Дали воопшто сакаме квалитетно образование? Ако да, мора да прифатиме дека се потребни коренити промени во ова што го имаме сега. Предложената концепција за основното образование е добар чекор, но ќе биде потребно повеќе. Пред неколку недели, во рамк…

Образование за време на Корона

Сител Телевизија

Владата ја одобри целодневната настава, ќе отворат и игротеките