TEMI.mk

Свет

Жанета Скерлев - Слободен Печат

Дворски интриги и вистини кај круната

Интервјуата на членовите на кралските семејства, покажа историјата, досега не завршувале добро. Тетката на Хари, Сара, војвотката од Јорк, има дадено неколку, ама откако беше фатена во „местенка“ на еден таблоид каде што ветува пристап до сопругот, п…

Свет

Жанета Скерлев - Слободен Печат

Димни сигнали од Лондонската берза

Си седев така во клиниката, а медицинската сестра ме учеше како да си свиткам една ролна цигара од канабис. Не за друго, не за да се опуштам и релаксирам, туку за да научам како точно да ја ставам точната доза за да има ефект. Да биде полесно за оние…