TEMI.mk

Мицкоски повикан да даде оставка

Никола Тодоров - Граѓански збор

Мицкоски, омилениот вмровец на СДСМ

Мицкоски е или слуга на Заев или е тотално неспособен политичар без никаков, ниту елементарен политички сенс. Како и да е, веднаш мора да си замине. Ви кажав дека нема да оди на избори во Штип! Напишав, кажав и повторив дека со еден прилично недостои…

Мицкоски повикан да даде оставка

Никола Поповски - Фокус

Пет опции за пензионирање на Заев и остварување на целта?

Ако Ние во ВМРО не се трансформираме, тогаш тонеме. Некоја Левица или Десница се профилира како вистинска опозиција. Нуди поинаков концепт и поведува контра власта на избори, а потоа наметнува поинаква Влада и ја реализира Целта. Или можеби некоја ДР…