TEMI.mk

Бранко Героски - ПлусИнфо

Фатиме Фетаи му се извини на Трајко Вељаноски за шпекулациите дека бил поврзан со случајот „Монструм“

За жал, насловот на овој текст е лажна вест. А би било убаво да не е… - Advertisement - Никој не му се извини на Трајко Вељаноски за шпекулациите дека е поврзан со случајот „Монструм“. Ама баш никој! Денеска, во завршницата на судскиот процес, обвини…

Бранко Героски - ПлусИнфо

Фатиме Фетами му се извини на Трајко Вељаноски за шпекулациите дека бил поврзан со случајот „Монструм“

За жал, насловот на овој текст е лажна вест. А би било убаво да не е… - Advertisement - Никој не му се извини на Трајко Вељаноски за шпекулациите дека е поврзан со случајот „Монструм“. Ама баш никој! Денеска, во завршницата на судскиот процес, обвини…