TEMI.mk

Covid19 vaccine 

Сител Телевизија

Интерес за вакцини против Ковид нема,но државата не се откажува од планираните половина милион дози

The agreement with Bulgaria 

Ѓорѓи Илиевски - Нетпрес

Разговор со Гогољ и Цанкар

Пишува: Ѓорѓи Илиевски, Виш просветен инспектор во пензија После година и половина ми се јавува бесмртниот Гогољ со неговиот Ревизор и ми вели: „ Ти ја прочитав книгата Трулежот на системот во Македонија.  Го исмејуваш правниот систем во Македонија з…

Covid19 vaccine 

Сител Телевизија

Едвај 300 граѓани дневно се вакцинираат против Ковид-19

Covid19 vaccine 

TV Plus Kumanovo

Опфатат на вакцинирани 46 проценти

Covid19 vaccine 

Zaneta Skerlev - Слободен Печат

Возење со автобус

За продолжување на пасошите ќе се чека од десет недели до пет месеци, а тие што уплатиле летувања во странство не е лошо да си ги побараат парите назад оти пасоши нема. Односно, пасоши како такви има, ама луѓе нема. Ауу, ова во „The Times“… И под ова…

Covid19 vaccine 

Televizija 24

Сали: Опфатот со вакцинација против Ковид-19 е 46 отсто

Covid19 vaccine 

Televizija Star

САЛИ 46% ОД НАСЕЛЕНИЕТО КОВИД ВАКЦИНИРАНО 20 04 2022