TEMI.mk

Карантин 

COMEDY MACEDONIA

ОВИЕ ПАК САКААТ ДА НЕ ЗАТВОРАТ У КАРАНТИН, ХОХШТАПЛЕРИ ЕДНИ!

EU and NATO integration 

Ivica Bocevski - Нова Македонија

Можна ли е алтернативна македонска надворешна политика?

(прв дел – конзуларно работење) Зошто конзуларните услуги на МНР и на дипломатската мрежа мора да бидат беспрекорно организирани и наедно најпрепознатлив дел од работењето на македонската дипломатија? За време на пандемијата, особено во оној најизост…

Карантин 

AlfaTV News

Карантините, седењето дома, економската криза ги зголемија случаите на семејно насилство

Карантин 

Portal Rabotnik

Најгорливите проблеми на работниците излегоа на површина, но ние некако не ги гледаме... се‘ уште

Карантин 

Sanja Lukarevska - Фокус

Третиот камен од сонцето заврте уште еден круг

И додека сè се промени во 2022, само нашата опозиција си остана иста. Понудата (и на десницата, и на левицата ) е како глетка во магазините низ Молдавија во деведесеттите години – рафтови со два производа – соленки како пури и млеко од биволица. И дв…

Карантин 

MAKFAX

Љупчо Ристовски: Мицкоски да ги прати пратениците 6 месеци во карантин за да спречи уставни измени

Карантин 

Radio Slobodna Evropa na Makedonski

"Ако не си ја отвориш вратата сам, никој нема да ти рече: Повели!“