TEMI.mk

Попис 2021 

Џабир Дерала - Слободен Печат

Храбриот витез што „хируршки прецизно“ ќе ги отстрани Владата и институциите

Мицкоски живее во некој свој свет, во својот замок опкружен со ламји со седум глави и огнени јазици, придружени од опасни и зли сеништа. Тој е храбриот витез, кој придружен од своите послушни штитоносци со румени образи, шубари, бели бечви и црни гај…