TEMI.mk

Родители и воспитување деца

Антонија Поповска - Нова Македонија

Единствената жртва што вреди е онаа за детето

Антонија Поповска Сосема е разбирлива борбата на сите мајки на кои неодамна државата им го прекина породилното отсуство и им наложи да се вратат на работа, бидејќи, како што рекоа, немало потреба повеќе да седат дома и да ги чуваат децата, кога тоа о…

Родители и воспитување деца

AlfaTV News

Специјалисти: Седењето пред компјутер – ризик за здравјето на децата