TEMI.mk

Шумска полиција

Televizija 24

Триесет дена притвор за десет дрвокрадци кои нападнаа полицајци

Шумска полиција

Канал 5 Телевизија

30 дена притвор за десетте дрвокрадци кои нападнаа полицајци