TEMI.mk

Апасиев повикан во обвинителство

Јани Бојаџи - Opserver

Јани Бојаџи: Апасиев се послужи со јазикот на Максимијан Робеспјер и Жан Пол Мара. Со секој ваш удар тој е послилен и посилен, а вие послаби и послаби.

Апасиев се послужи со јазикот на Максимијан Робеспјер и Жан Пол Мара и веднаш се кренаа псевдолевичарите, социјалдемократурите, лажните нато и евроинтегристи а сите до еден исти – црвени буржуи! И покажаа дека се една проста, необразована и примитивн…