TEMI.mk

Тиранска платформа

Сашо Орданоски - Слободен Печат

Командантите на ДУИ, поткачени на платформа

Таман кога ќе помисли човек дека, барем привремено, сè е кажано и дека сите теми до формирањето на новата влада се потрошени – ќе се јави ДУИ со нова „генијална идеја“! Во Мала Речица мора да има некој труст на мозоци што не спие, во подрум ли ги чув…

Тиранска платформа

Сашо Орданоски - Civilmedia

Командантите на ДУИ, поткачени на платформа

пишува: САШО ОРДАНОСКИ Таман кога ќе помисли човек дека, барем привремено, сè е кажано и дека сите теми до формирањето на новата влада се потрошени – ќе се јави ДУИ со нова „генијална идеја“! Во Мала Речица мора да има некој труст на мозоци што не сп…