TEMI.mk

Гоце Делчев

Александар Џеповски - Македонска Нација

Александар Џеповски : НЕ ИМ ПРОСТУВАЈ БОЖЕ, ЗНААТ ДОБРО ШТО ПРАВАТ

Александар Џеповски : Ако Гоце е Бугар, тогаш Путин е Германец, Шекспир Француз, Колумбо Мексиканец... и така уште милијарда луѓе како и милиони познати историски личности од памтивек па до 1945. Тоа е наша судбина да се расправаме за вакви глупости …

Гоце Делчев

Бранко Героски - ПлусИнфо

ПА(Р)ЛАМУДЕЊЕ „Фала на сите што ми честитаа“ – Гоце Делчев

Си го чувал, си го растел, си му овозможил сѐ што му треба и еден ден ти вика „тато, ќе дојдат од партија да ме сликаат кај што го ажурирам членството во СДСМ“. - Advertisement - Како да не го отпишеш преку весник?! *** Сѐ додека ЈП Градски гробишта …