TEMI.mk

Карантин

Васил Зафирчев - Независен

Дневник од карантинот на еден актер (11)

ВАСИЛ ЗАФИРЧЕВ „Глупоста секогаш има начин како да си го истера своето“ Албер Ками, „Чума“ Европската вселенска агенција објави дека помеѓу Африка и Јужна Америка слабее магнетното поле на Земјата, што е знак за промена на поларитетите, активност кој…

Избори 2020

Весна Дамчевска - Слободен Печат

Нѐ изеде туѓиот срам

Да се промовира домашен туризам со првата фотографија од странство која на Секторот за туризам и угостителство при Министерството за економија им се видела убава на интернет, веројатно не е забележано ниту во едно министерство во светот, во чија надл…