TEMI.mk

Врховен ги потврди пресудите на Груевски, Јанкулоска и Поповски за „Тенк“

Сашо Орданоски - Civilmedia

Гордана и Миле – жртви на семејно насилство?!

пишува: САШО ОРДАНОСКИ Неодамнешното барање на Гордана Јанкуловска да им се приклучи на оштетените во процесот за масовното прислушување „Тврдина/Таргет“ од страна на претходната власт во која самата со години беше министер за внатрешни работи; како …

Врховен ги потврди пресудите на Груевски, Јанкулоска и Поповски за „Тенк“

Михајло Маневски - Република

Срамна пресуда на Врховниот суд за блиндираниот „мерцедес“

Михајло Маневски После донесување на пресудата на Врховниот суд на Македонија за случајот ТЕНК , веќе сè е сосема јасно. Судството во Македонија е тотално партиски блиндирано, подобро дури и од блиндираниот мерцедес. Пресудата на Врховниот суд на Мак…