TEMI.mk

Ваучери за одмор

TV Kanal VIS

Министерството за економија започна да ги исплаќа ваучерите за домашен туризам 18.09.20

Ваучери за одмор

Бранко Героски - ПлусИнфо

На здравје бричење и кратко потстрижуење!

Tриумфот на ДУИ и на албанскиот политички блок, првата победа на СДСМ на парламентарни избори после цели 18 години, првиот пораз на ВМРО-ДПМНЕ после 14 години и подемот на партијата Левица се клучните резултати на годинешните парламентарни избори, од…

Избори 2020

Мендо Димовски - Слободен Печат

Пет до дванаесет за гласот на пензионерите

Веќе почна одбројувањето за почеток на парламентарните избори во нашата земја и сите анализи и предвидувања за победникот со пресметани незначителни промашувања се ставени на маса. Не се сомневам во математичката прецизност на агенциите и луѓето што …