TEMI.mk

Јавна Соба

Елена Гаговска - Civilmedia

Полицајците не се маргинализирано малцинство

пишува: ЕЛЕНА ГАГОВСКА Во прес конференцијата која се одржа минатата недела пред МВР (Министерството за Внатрешни Работи), платформата побара со рок до 8-ми март да има „кривичен прогон на сторителите од случајот „Јавна соба“ и за полнолетните жртви …