TEMI.mk

Јавно Обвинителство

Бранко Героски - ПлусИнфо

Како Јавното обвинителство кукавички го „одбрани“ хејтерот Тричковски, со криење кривична пријава во фиока

Денеска, 20 септември 2021 година, бев на разговор со овластен инспектор од Одделението за насилен криминал на СВР Скопје, на негова покана, во врска со мојата кривична пријава против познатиот хејтер Бранко Тричковски. - Advertisement - Како што веќ…

Јавно Обвинителство

Петар Аневски - ПлусИнфо

Политичарите манипулираат со јавните обвинители, а тие со предметите и со правдата

Со новиот Закон за кривична постапка (ЗКП), кој се применува од 01.12.2013 година , значително се зголемија надлежностите на јавните обвинители ќ, за што е зборувано повеќе пати. Пред да започне да се применува овој закон се правеа анализи за сè што …

Јавно Обвинителство

AlfaTV News

Димитриевски за Алфа: Нема никаков основ за кривична пријава, истата првично била отфрлена од ОЈО

Јавно Обвинителство

AlfaTV News

Димитриевски за Алфа: Нема никаков основ за кривична пријава, истата првично била отфрлена од ОЈО