TEMI.mk

Нова влада 

Сашо Орданоски - Слободен Печат

Брисел не му верува на етно-фолклорот

Го гледам некни скромниот протест на Алијансата и Алтернативата, низ главните улици на Скопје, по повод „изборните крадења“ на ДУИ. Во дефилето гордо размавтани десетици албански бајраци, меѓу нив и повеќе европски и американски, но ниту едно македон…

Нова влада 

Сашо Орданоски - Civilmedia

Брисел не му верува на етно-фолклорот

пишува: САШО ОРДАНОСКИ Го гледам некни скромниот протест на Алијансата и Алтернативата, низ главните улици на Скопје, по повод „изборните крадења“ на ДУИ. Во дефилето гордо размавтани десетици албански бајраци, меѓу нив и повеќе европски и американск…