TEMI.mk

Нова влада

Љупчо Цветановски - Курир

Влада во која магарињата летаат

Го откривме рецептот по кој е стокмена оваа „нова“ влада. Ок, нова ко ланскиот снег, но цврсто конципирана на едно многу битно прашање. Гласи: „Лета ли магарето?“ Од одговорот  на ова „суптилно“ и толку тешко прашање за новите министри и премиер, зав…

Нова влада

AlfaTV News

Копај - прекопај, и кога треба и кога не треба, Скопје наликува на градилиште, граѓаните нервозни

ЕУ и НАТО интеграции 

Борче Трајковски - Frontline

Голема грешка, можеби најголема…

БОРЧЕ БОКИ ТРАЈКОВСКИ Со вакви политички противници во опозицијата дозволени се сите варијанти на несериозност, на трикови и подметнувања, на бели лаги и мајтапења, на лапсузи и лупинзи, до конечната цел – Преминување на целната линија кон ЕУ и НАТО.…

Нова влада

Civil Macedonia

Поцков: Профитот не смее да е на штета на екологијата